Bedrijfsprofiel

Carpartstuning is een bedrijf dat zich al meer dan 9 jaar specialiseert in het leveren van stylingproducten voor elke auto in de styling scène. Elke maand helpen wij styling liefhebbers op een betrouwbare manier om hun auto te stylen met de juiste onderdelen.  

Carpartstuning is een exclusieve importeur voor Birba Racing witte tellerplaten. Daarbij leveren wij ook alle producten uit het brede assortiment van diverse grote Europese totaalleveranciers en vertegenwoordigen ook een aantal andere Aziatische leveranciers voor verschillende merken producten.

 


 

De witte tellerplaten zijn in Italië gemaakt en ontworpen. De tellerplaten zijn in productie sinds 1990 en de lijn ontwikkelt zich steeds verder. Door deze ontwikkeling worden er vaak nieuwe tellerplaten geleverd aan Hollands GROOTSTE selectie. (Wij hebben meer dan 1000 verschillende types tellerplaten!)

 

Wij zorgen ervoor dat wij vele nieuwe en populaire producten van de stylingscene op voorraad hebben. Zoals Angel Eyes koplampen, LED achterlichten en de erg populaire M3 spiegels. Daarbij kunnen wij ook vele andere technische producten leveren zoals dubbele uitlaten, verensets, sidebars/pushbar enz.

Door de snelle groei van de producten in de styling scène, verandert onze selectie ook steeds. Blijf dus langskomen voor onze nieuwe producten.

Wij willen graag uw mening, kritiek, waardering, en wat u ook maar kwijt wil aangaande ons product, horen. Laat het ons weten!

 

Prijzen zijn inclusief BTW. Alle aanbiedingen, afbeeldingen, prijzen zijn onder voorbehoud van type/scan fouten en/of
wijzigingen door de fabrikant. 
Alle aanbiedingen op de website zijn vrijblijvend.
 Copyright 2002-2007 Carpartstuning Holland, Alle rechten voorbehouden